Zullen we een spelletje doen? in najaar terug op SBS6

Zullen we een spelletje doen? in najaar terug op SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

Het vrijdagavondprogramma Zullen we een spelletje doen? van SBS6 krijgt een tweede seizoen, dat heeft presentatrice Kim-Lian van der Meij vrijdag bekendgemaakt op Instagram. Vanavond is de laatste aflevering van het eerste seizoen, maar in het najaar keert het programma al weer terug.

Pip Pellens en Kjeld Nuis spellen in de laatste aflevering een spelletje met Nick en Simon. “Vanavond zijn Pip Pellens en Kjeld Nuis te gast in Zullen we een spelletje doen?! En er is goed nieuws: dit najaar komen we terug met een nieuw seizoen!!”, zegt Van der Meij vrijdag bij een foto op Instagram.

In het SBS6-programma Zullen we een spelletje doen? gaan Nick & Simon elke week een keiharde spelletjesstrijd met elkaar aan. De twee Volendamse zangers spelen in hun tweede programma bij SBS6 muziekspellen, maar ook taalspellen, algemene kennisspellen en gekke doe-spellen.

Nick Schilder en Simon Keizer worden iedere week bijgestaan door bekende Nederlanders en publieksleden. Het programma is geen groot succes op de vrijdagavond van SBS6. Op het hoogtepunt keken er 548.000 mensen naar het spelletjesprogramma Zullen we een spelletje doen? op SBS6.

Het Volendamse duo tekende tijdens de Jaarpresentatie van SBS op donderdag 19 november een exclusief contract bij de familiezender. Tijdens de Jaarpresentatie werd al onthult dat Nick en Simon naast Lekker Nederlands ook een nieuw spelprogramma zouden gaan maken voor de tv-zender.

Bekijk Zullen we een spelletje doen op TVblik.nl/zullen-wij-een-spelletjes-doen