Sharon Doorson wil naar Eurovisie Songfestival

Sharon Doorson wil naar Eurovisie Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk

Sharon Doorson zou graag naar het Eurovisie Songfestival willen, dat zei de zangeres zaterdag in Op weg naar het Songfestival. “Het Songfestival is natuurlijk fantastisch. Als ik gevraagd wordt zeg ik natuurlijk ja”, zei de zangeres. Doorson ziet het ook wel zitten om samen met een dj te gaan.

In oktober 2013 gaf Sharon ook al aan wel naar het Songfestival te willen. “Als ik echt mijn eigen ding mag doen, net als was Anouk mocht doen, dan sta ik er zekerweten voor open”, zei ze in 2013 in het zondagmiddagprogramma Carlo & Irene: Life 4 You. Carlo Boszhard vond dat wel een goed idee.

Nederland wordt dit jaar vertegenwoordigd door Douwe Bob. De singer-songwriter staat vanavond, zaterdag 14 mei, in de finale van het Eurovisie Songfestival 2016 in Stockholm. Wie Nederland volgend jaar zal vertegenwoordigen wordt in de aanloop naar het Songfestival 2017 bekendgemaakt.

De finale van het Songfestival is vanavond om 21:00 uur te zien op NPO 1.

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival

Aantal dagen tot de grote finale met Douwe Bob:

[ujicountdown id="Songfestival" expire="2016/05/14 21:00" hide="false" url="" subscr="" recurring="" rectype="second" repeats=""]