AVROTROS met serie op NPO 3 over 60 jaar Songfestival

AVROTROS met serie op NPO 3 over 60 jaar Songfestival

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

AVROTROS komt volgende week met een programma over het 60-jarig bestaan van het Eurovisie Songfestival. “In de serie 60 Jaar Songfestival blikken bekende Nederlanders terug op die 60 jaar van het Eurovisie Songfestival”, laat AVROTROS weten.

AVROTROS vervolgt: “Het Songfestival leeft meer dan ooit en iedereen heeft zo zijn eigen beleving van dit festival.” In het programma vertellen onder andere O'G3NE, Sharon Doorson, Brownie Dutch, Toprak Yalciner, Gerard Ekdom, Eric van Tijn, Frans Duijts, Raffaela Paton, Dave von Raven, Yes-R, Freek Bartels, Jaap Reesema en Kim Kötter, Monique Smit en Tim Douwsma hoe zij het Songfestival beleven.

Dinsdag 19 mei staat Trijntje Oosterhuis in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen. Ook dit jaar komt AVROTROS voor de twee halve finales en de finale met het programma Op weg naar het Songfestival waarin bekende Nederlanders vooruit blikken op het Eurovisie Songfestival. Zaterdag 23 mei is de grote finale van het Eurovisie Songfestival.

60 Jaar Songfestival is vanaf maandag 11 mei, iedere werkdag, om 19:50 uur te zien op NPO 3.

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival