Dan Karaty drukt op de Golden Buzzer

Dan Karaty drukt op de Golden Buzzer

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdagavond was het weer tijd voor Holland's Got Talent (HGT). Ook tijdens de laatste auditieronde kwam er veel talent voorbij. Het waren soms moeilijke momenten voor de vier juryleden; Gordon, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Dan Karaty.

Maar toch gaven zij alle vier weer hun oprechte oordeel. Voor jurylid Dan was er nog een optie om op de Golden Buzzer te drukken. Door deze knop in te drukken plaatst een act zich direct voor de halve finale van de talentenjacht. De Golden Buzzer werd dan ook ingedrukt door Dan. 

Dansgroep Fresh Allstars kwam het podium op. Zij gaven een dansoptreden voor de jury en het publiek. Vooral Dan genoot volop van deze jonge dansers. Nog voordat de juryleden kon gaan stemmen, nam Dan het woord. Hij drukte vol overgave op de Golden Buzzer, waardoor de dansgroep zich direct geplaatst heeft voor de halve finale.

Gordon, Angela en Chantal hebben ook al op de Golden Buzzer gedrukt. Ieder jurylid had één kans om op deze knop te drukken. Vier acts staan direct in de halve finale van HGT 2016. Deze vier acts hebben al een streepje voor op de andere kandidaten die een ronde verder zijn gekomen.

Ook trad er nog een jonge meidengroep op. Zij zongen een nummer van de Spice Girls, Wannebee. Helaas voor de vier meiden gingen zij niet door naar de volgende ronde. Jurylid gaf aan dat zij volgend jaar terug moesten komen. Er komt volgend jaar dus een nieuw seizoen van HGT. Of het dan ook weer met vier juryleden zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Holland's Got Talent is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij HGT. 

Bekijk HGT terug via TVblik.