Kim-Lian presenteert nieuw seizoen 5 Golden Rings

Kim-Lian presenteert nieuw seizoen 5 Golden Rings

Geschreven door Daniël Schalk

Kim-Lian van der Meij presenteert het nieuwe seizoen van het SBS6-programma 5 Golden Rings. Dat heeft de presentatrice vanavond bekendgemaakt in Shownieuws. Van der Meij volgt voormalig nieuwslezer Rik van de Westelaken op, die het eerste seizoen van de spelshow presenteerde.

Of Rik van de Westelaken zou aanblijven als presentator was vanaf het begin onzeker, nadat hij had aangegeven niet zeker te weten of hij wel tijd had voor een tweede seizoen. De presentator zag in Winston Gerschtanowitz een waardige opvolger, zo vertelde hij afgelopen april op Radio 2.

Rik maakt begin dit jaar de overstap van de NOS naar Net5 en maakte met 5 Golden Rings zijn debuut bij zusterzender SBS6. Zijn overstap heeft tot nu toe weinig succes opgeleverd. Vorige maand werd bekend dat Rik alleen nog op SBS6 te zien zal zijn en niet meer op Net5, waarvoor hij was aangenomen.

Kim-Lian van der Meij stapte in 2014 over van de AVRO naar SBS6, waar zij onder andere Show Vandaag, Sterren Springen, Beat It, De Nationale Tweelingtest, Popster, Thuis Op Zondag, Mindmasters Live en Ninja Warrior NL presenteerde. Ook Kim-Lian weet met haar programma’s tot nu toe niet te scoren.

SBS6 is momenteel opzoek naar kandidaten voor 5 Golden Rings. Opgeven kan via SBS6.nl.

Foto: SBS