Dan Karaty wordt jurylid in Belgium’s Got Talent

Dan Karaty wordt jurylid in Belgium’s Got Talent

Geschreven door Daniël Schalk

De Amerikaanse danser en choreograaf Dan Karaty, jurylid in Holland’s Got Talent, wordt ook jurylid in het Vlaamse tv-programma Belgium’s Got Talent. Karaty was in Vlaanderen al bekend van So You Think You Can Dance, dat VTM in samenwerking met RTL5 uitzond, en Dansdate op VTM.

“Ik ben vereerd om terug te keren bij VTM in de rol van jurylid van Belgium’s Got Talent. Ik begon met Amerika, ging toen naar Nederland en nu België!”, zegt Karaty over zijn nieuwe televisieklus. Niels Destadsbader, An Lemmens en Stan van Samang zijn de andere drie juryleden.

Niels Destadsbader presenteerde vorig jaar samen met Gerard Joling het programma K3 Zoekt K3, waarin SBS6 samen met VTM opzoek ging naar drie nieuwe K3’tjes. “Nieuw talent kansen geven? Da's toch altijd plezant!?”, zegt Niels, die in Vlaanderen ook bekend is als acteur en zanger.

Ook An Lemmens is in Nederland bekend. An presenteerde samen met Dennis Weening jarenlang So You Think You Can Dance, waar Dan Karaty in de jury zat. “Na jaren talent aangemoedigd te hebben in SYTYCD, vind ik het een enorm leuke uitdaging om nu eens aan de andere kant te staan.”

Van Samang is in Nederland niet bekend, maar in Vlaanderen wel als acteur en zanger. De jury van Belgium’s Got Talent is dit jaar volledig vernieuwd. Oud-K3’tje Karen Damen, presentator Rob Vanoudenhove en de Brit Ray Cokes zijn door VTM vervangen, alleen Destadsbader mocht blijven.

[caption id="attachment_34854" align="aligncenter" width="528"] De nieuwe jury van Belgium’s Got Talent.[/caption]

Bekijk Holland’s Got Talent op TVblik.nl/hollands-got-talent-rtl4