Ruben Nicolai vervangt Martijn Krabbé in Grillmasters

Ruben Nicolai vervangt Martijn Krabbé in Grillmasters

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ruben Nicolai neemt de presentatie van het RTL4-programma Grillmasters over van Martijn Krabbé, dat heeft RTL Boulevard dinsdag bekendgemaakt. Krabbé presenteerde in de zomer van 2015 de BBQ-wedstrijd Grillmasters, maar nu neemt Nicolai het presentatie-stokje van hem over.

Martijn Krabbé kwam van het eerste seizoen erg veel aan. “Martijn is na vorig seizoen zoveel aangekomen door dit programma, dat die zei: ‘Dit ga ik echt niet nog een jaar doen’. En toen dacht die: ‘Wie heeft de aanleg om goed dik te worden’ en toen kwam die bij mij uit”, grapt Ruben.

Herman den Blijker, die de BBQ-gerechten van de deelnemers van Grillmasters beoordeeld, is blij met Ruben Nicolai als nieuwe presentator. “Ik weet hoe hij kan proeven, hij kan lekker eten, gezellige gozer en een goede presentator”, zegt de 57-jarige Rotterdamse chef-kok in RTL Boulevard.

Den Blijker vormt in Grillmasters samen met wereldkampioen BBQ-en Jord Althuizen de jury van het tweede seizoen van het RTL4-programma, waarin de mannen opzoek gaan naar de fine fleur van grillend Nederland. In koppels zal worden gestreden om de felbegeerde titel ‘Grillmasters 2016’.

Grillmasters is vanaf 7 juni om 21:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk Grillmasters op TVblik.nl/grillmasters