Lovende reacties voor Douwe Bob na uitzwaaiconcert

Lovende reacties voor Douwe Bob na uitzwaaiconcert

Geschreven door Daniël Schalk

Singer-songwriter Douwe Bob kreeg woensdagavond veel lovende reacties op zijn uitzwaaiconcert in De Wereld Draait Door. Douwe Bob was vanavond te gast in De Wereld Draait Door om vooruit te blikken op het Eurovisie Songfestival 2016 en om een exclusief uitzwaaiconcert te geven.

In de uitzending was het Songfestival-nummer Douwe Bob te horen en de rest van het concert was via internet te volgen. “Ah, heerlijke muziek”, reageert iemand op Twitter. “Ik denk dat Frankrijk wint maar ik hoop natuurlijk gewoon dat Douwe Bob wint”, zegt iemand anders op Social Media.

Nederland heeft na het uitzwaaiconcert nog meer vertrouwen in Douwe Bob. “Gaat helemaal goed komen 10 mei én in de finale!”, zegt iemand. De zanger heeft de harten van de mensen thuis laten smelten. “E-i-n-d-e-l-ij-k ben ik gevallen voor Slow Down van #douwebob. Ook perfecte outfit.”

“Wat een talent is Douwe Bob ook!”, zegt weer iemand anders. “Ik zit in TEAM DOUWE BOB !! Ik vind 'm goed!”, reageert een andere televisiekijker. Nederland staat in ieder geval achter Douwe Bob. “Love Douwe Bob en zijn geweldige nummer!!”, zegt iemand anders donderdag op Social Media.

Op dinsdag 22 september 2015 werd bekend dat singer-songwriter Douwe Bob Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2016 in Stockholm. Vrijdag 4 maart onthulde de singer-songwriter dat hij Nederland zal vertegenwoordigen met het nummer Slow Down.

Bekijk De Wereld Draait Door op TVblik.nl/de-wereld-draait-door