Antje en Romy Monteiro in Dance Dance Dance

Antje en Romy Monteiro in Dance Dance Dance

Geschreven door Daniël Schalk

Musicalsterren Antje en Romy Monteiro doen mee aan het tweede seizoen van het populaire RTL4-dansprogramma Dance Dance Dance. Moeder en dochter gaan in het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance het uitdagende dansavontuur van de commerciële familiezender aan.

Ook GTST-sterren Robin Martens en Buddy Vedder, SBS6-presentator Kees Tol en de vrouw van Simon Keizer: Annemarie Keizer, acteur Ferry Doedens met voormalig topzwemster Inge de Bruijn en zanger Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany doen mee aan Dance Dance Dance.

Vol passie en enthousiasme beginnen deze vijf koppels over slechts enkele weken aan de maandenlange loodzware trainingsperiode. Met allemaal het doel voor ogen om dit najaar de show te stelen met indrukwekkende dansoptredens, waarbij technieken voor een extra dimensie zorgen.

Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel. De presentatie van Dance Dance Dance is ook dit seizoen in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat en Timor Steffens, Igone de Jongh en Dan Karaty zitten wederom in de jury.

Bekijk Dance Dance Dance op TVblik.nl/dance-dance-dance