Dance Dance Dance genomineerd voor tv-beelden

Dance Dance Dance genomineerd voor tv-beelden

Geschreven door Daniël Schalk

Het populaire RTL4-programma Dance Dance Dance is genomineerd voor de tv-beelden in de categorieën Beste nieuwe format en Beste grote showprogramma. Dinsdagavond zijn de genomineerden bekendgemaakt in de zeventien categorieën van de tv-beelden.

Dance Dance Dance is samen met De Wensboom, Het Collectief Geheugen en What the Frans?! genomineerd in de categorie Beste nieuwe format. In de categorie Beste grote showprogramma is Dance Dance Dance samen met The Passion en The Voice of Holland genomineerd.

Chantal Blijft Slapen, De Kwis en Wie is de Mol? zijn genomineerd in de categorie Beste amusement. In de categorie Beste reality zijn het populaire NPO 1-programma Anita wordt opgenomen, The Undateables en het spraakmakende programma Van Hagelslag naar Halal genomineerd.

Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw zijn genomineerd in de categorie Beste presentator. Voor Beste actuele programma zijn Nieuwsuur: De Teevendeal, RTL Late Night: Bataclan en ZEMBLA: Ziekenhuiscalamiteiten genomineerd.

Dance Dance Dance is in samenwerking met KPN ook genomineerd in de categorie Beste sponsorfit. In deze categorie neemt het dansprogramma het op tegen Staatsloterij: Puur Geluk in samenwerking met De Nederlandse Staatsloterij en vtwonen in samenwerking met vtwonen genomineerd.

De nominaties binnen elke categorie zijn toegekend door speciale vakjury’s. In de categorieën Beste nieuwe format en Beste presentator beslist een webjury van tv-makers de uiteindelijke winnaars. De tv-beelden 2016 worden op maandag 7 maart uitgereikt in de Passenger Terminal Amsterdam.

Bekijk Dance Dance Dance terug op TVblik.nl/dance-dance-dance