SBS6 plaatst Dance Dance Dance op vrijdagavond

SBS6 plaatst Dance Dance Dance op vrijdagavond

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Dance Dance Dance krijgt bij SBS6 een plek op de vrijdagavond. Het dansprogramma, dat komend seizoen wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino, begint op vrijdag 27 september. Dat werd vanavond bekend in Shownieuws. Bij RTL4 was het tv-programma op zaterdag te zien.

SBS6 zendt vanaf maandag een nieuwe promo uit, waarin de verhuizing van verschillende RTL4-programma’s naar SBS6 wordt aangekondigd. In het verhuisbericht is te zien hoe Ik hou van Holland, Miljoenenjacht en Dance Dance Dance de verhuisdozen inpakken en naar SBS6 verkassen.

De deelnemers van Dance Dance Dance zijn ook al bekend. Dit seizoen gaan acteurs Susan Visser en Thomas Cammaert, Danny de Munk en dochter Bo, zangeres Sharon Doorson en acteur Géza Weisz, model Nochtli Peralta Alvarez en zanger Vinchenzo Tahapary en de dames van OG3NE de dansstrijd aan.

Het nieuwe televisieseizoen begint bij SBS6 op vrijdag 6 september met Helden door de Modder VIPS. De zaterdagavond bestaat uit de vroegere RTL4-hits Ik hou van Holland en Echt Waar?! en op zondagavond komt SBS6 met Miljoenenjacht en de nieuwe datingshow Flirty Dancing met Wendy van Dijk.

Dance Dance Dance is vanaf vrijdag 27 september terug op SBS 6. Het vorige seizoen Dance Dance Dance terugkijken kan via Gids.tv

Foto: SBS6 / Talpa TV