Programmamaker Harry Mens niet neergeschoten

Programmamaker Harry Mens niet neergeschoten

Geschreven door Daniël Schalk

Harry Mens, de presentator van het RTL7-programma Business Class, is niet neergeschoten. Donderdagavond gingen er op Social Media geruchten in de rondte dat de programmamaker en makelaar zou zijn neergeschoten, maar deze geruchten blijken niet te kloppen.

RTL Nieuws nam na de geruchten contact op met de programmamaker. “We hebben hem net aan de lijn gehad”, reageert RTL Nieuws-presentator Antoin Peeters. Journalist Martin van Norel zocht contact met Mens. “Volgens Martin van Norel klonk hij fris en fruitig!”, vervolgt Peeters.

De geruchten ontstonden na het nieuws dat er in Noordwijk een man was neergeschoten op de Koningin Astrid Boulevard. Op Social Media werd er gezegd dat Harry Mens het slachtoffer zou zijn. Aan de NOS liet de televisiepresentator weten dat hij ‘geen idee heeft waar dit vandaan komt’.

Eind november kwam het nieuws naar buiten dat Mens volgens de politie op een dodenlijst staat. De presentator liet toen weten niet van de dodenlijst onder de indruk te zijn. “Het is een of andere onverlaat die mijn weekend wil verpesten”, zei Mens toen in de radioshow WNL op Zaterdag.