Irene Moors van RTL4 naar SBS6

Irene Moors van RTL4 naar SBS6

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Presentatrice Irene Moors maakt na 26 jaar de overstap van RTL4 naar SBS6. Moors, die jarenlang een duo vormde met Carlo Boszhard, heeft vrijdag een driejarig contract getekend bij SBS Broadcasting. Irene maakte in 1989 de overstap van NCRV naar het commerciële RTL4.

“Natuurlijk is het best vreemd om na ruim 26 jaar voor een andere zender te werken. Maar het gaat uiteindelijk om de programma’s” zegt Irene Moors, vooral bekend van Life 4 You. “Bij SBS krijg ik de kans om nieuwe stappen te maken. Daar heb ik ontzettend veel zin in”, zegt de presentatrice.

“Ik ben heel blij met het programmapakket wat ik voor SBS mag gaan presenteren. SBS biedt mij de uitdaging die ik nodig had. Daar ga ik voor 100% voor.” Voor RTL maakte Moors onder meer Telekids, Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking, De Bachelor, Life 4 You, Geef Mij Nu Je Angst en De TV Kantine.

Peter Lubbers, Directeur Televisie is enorm blij met de komst van Irene. “Zij heeft door de jaren heen als presentatrice en tv-maker een grote naam en enorm veel ervaring opgebouwd. Ze is veelzijdig in zowel entertainment als infotainment”, zegt de directeur van de televisiezenders van SBS.

Lubbers vervolgt over de komst Moors naar de commerciële familiezender: “Het publiek kent haar als gezellig, positief en no nonsense en precies daarom vinden wij dat zij perfect past bij de richting die SBS6 opgaat. Wij kijken uit naar de nieuwe programma’s die we samen gaan maken.”

Bekijk Zeesterren op TVblik.nl/zeesterren