Jan Kooijman eerste gast Naar bed met Irene

Jan Kooijman eerste gast Naar bed met Irene

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jan Kooijman is de eerste gast van het nieuwe SBS6-programma Naar bed met Irene, de late night show van Irene Moors. Op de late zaterdagavond van SBS6, na de programma’s Hart van Nederland en Shownieuws, haalt Irene alles uit de kast om haar hoofdgast beter te leren kennen.

In de eerste aflevering van Naar bed met Irene vraagt Irene acteur, danser en presentator Jan Kooijman het hemd van het lijf. Andere gasten die langskomen in het nieuwe SBS6-programma zijn Katja Schuurman, Tjitske Reidinga, Gert Verhulst, André Hazes jr., Guido Weijers en Frans Bauer.

In Naar bed met Irene bespreekt de voormalige RTL4-ster wekelijks aan de hand van speciale momenten uit het leven van de BN’er zijn of haar carrière, het verleden, de actualiteit en de toekomst. In elke uitzending gaat een goed gesprek altijd samen met verrassingen en interactiviteit.

Irene Moors en haar gasten liggen in het programma zelf niet in bed, maar het publiek in de studio wel. “Ik denk dat Nederland wel zin heeft in een uurtje gezellige televisie op zaterdagavond voor het slapen gaan. Ik verheug me op mijn ontzettend leuke gasten”, aldus de SBS6-presentatrice.

Naar bed met Irene is vanaf 19 november, wekelijks, om 23:05 uur live te zien op SBS6.

Bekijk Naar bed met Irene op TVblik.nl/naar-bed-met-irene