RTL bevestigt gesprekken over De TV Kantine

RTL bevestigt gesprekken over De TV Kantine

Geschreven door Daniël Schalk

RTL bevestigt tegenover Showbizznetwork de geruchten dat zij in gesprek zijn met Carlo Boszhard en Irene Moors over een mogelijk nieuw seizoen van De TV Kantine. Albert Verlinde verspreidde maandag in RTL Boulevard de geruchten over de gesprekken tussen RTL en Carlo en Irene.

Irene Moors maakte dit jaar de overstap van RTL naar SBS, waardoor een nieuw seizoen van De TV Kantine onzeker leek. De naam van RTL4-presentatrice Chantal Janzen werd al genoemd als mogelijke opvolger, maar Carlo gaf direct aan dat hij De TV Kantine alleen met Irene kon doen.

Dat een nieuw seizoen van het RTL4-programma, ondanks het vertrek van Irene bij RTL, niet helemaal werd uitgesloten werd al snel na Irene haar overstap duidelijk. Een woordvoerder van SBS liet toen aan Televizier weten dat er niks over acteren in het contract van Irene Moors staat.

Irene staat alleen als presentatrice onder contract bij SBS. “Als ze zou wordt gevraagd om elders bijvoorbeeld te zingen of te acteren, dan valt daar altijd over te praten”, liet een woordvoerder weten. Moors maakte afgelopen januari na 26 jaar de overstap van RTL naar concurrent SBS.

Bekijk De TV Kantine op TVblik.nl/de-tv-kantine