Belgische zangeres Laura Lynn: ‘Uitgelekte foto Joling opgezet’

Belgische zangeres Laura Lynn: ‘Uitgelekte foto Joling opgezet’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Volgens de Belgische zangeres Laura Lynn is de ‘uitgelekte’ foto van presentator Gerard Joling met daarop de haarkleuren van de finalisten van K3 Zoekt K3 opgezet, dat heeft zij voor de start van de finale van K3 Zoekt K3 aan de Belgische nieuwswebsite Gazet van Antwerpen laten weten.

K3 Zoekt K3-presentator Gerard Joling heeft vrijdag een foto gelekt met daarop de finalisten van K3 Zoekt K3. Op de foto is te zien welke kleur haren de K3 Zoekt K3-meisjes hebben. Afgelopen week zijn de haren van de finalisten geverfd en de meisjes met dezelfde kleur zijn directe concurrenten.

“Zo'n blunder maakt Gerard volgens mij niet”, zegt de zangeres. “En als het toch echt het geval is dat hij het per ongeluk deed, dan gaan we vanavond nog wat te zien krijgen”, vervolgt Laura Lynn tegenover de nieuwswebsite. De haarkleuren zouden pas tijdens de finale bekend worden gemaakt.

Als de foto wel echt is dan kan de conclusie worden worden getrokken dat Jindra en Klaasje moeten uitvechten wie het blonde K3-lid zal worden en Josje vervangt. De haren van Hanne en Lisa zijn rood geverfd, net als de haarkleur van Karen en Lauren en Marthe hebben nu net als Kristel zwart haar.

Het uitlekken van de foto erg opmerkelijk. “Zowel de meiden als de kappers hebben voor strikte geheimhouding moeten tekenen, want aanstaande vrijdag wordt in de finale pas bekend welke meiden dezelfde haarkleur hebben en dus rechtstreeks tegen elkaar strijden”, liet SBS6 eerder weten.