Tom Jones dinsdag exclusief in RTL Late Night

Tom Jones dinsdag exclusief in RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk

Icoon Sir Tom Jones is aankomende dinsdag, 27 oktober, exclusief te gast in RTL Late Night. De levende legende, bekend van onder andere Sex Bomb en It’s Not Usual, vertelt bij Humberto openhartig over zijn autobiografie Over The Top And Back en zijn nieuwe album Long Lost Suitcase.

In zijn biografie is hij onder andere zeer open over de relatie met zijn vrouw Linda, met wie hij al 58 jaar samen is. Zo spreekt hij over haar depressiviteit en komt ook naar voren dat het niet altijd makkelijk is om een vrouwenliefhebber als muziekicoon Tom Jones als echtgenoot te hebben.

Naast het gesprek aan tafel treedt Sir Tom ook op. Zo brengt hij onder andere het nummer Elvis Presley Blues van zijn nieuwe album ten gehore. Naast Tom Jones schuift dinsdagavond ook Margriet van der Linden aan om over haar autobiografische debuutroman De Liefde Niet te praten.

Woensdagavond heeft RTL Late Night ook een bijzondere gast. Woensdag is Armin van Buuren een uur lang hoofdgast in de RTL4-talkshow. Armin, die maar liefst vijf keer uitgeroepen is tot de beste dj van de wereld, vertelt in de speciale uitzending over zijn opzienbarende carrière en zijn privéleven.