George Clooney dinsdag te gast in RTL Late Night

George Clooney dinsdag te gast in RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk

Hollywoodster George Clooney is volgende week dinsdag, 26 januari, een uur lang exclusief te gast in RTL Late Night vanuit Koninklijk Theater Carré. De Amerikaanse acteur, regisseur, scenarioschrijver en producent komt vertellen over zijn mensenrechtenorganisatie Not On Our Watch.

Op dezelfde avond spreekt Clooney als eregast op het Goed Geld Gala in Carré. Ook praat talkshowhost Humberto Tan met de acteur over zijn indrukwekkende carrière en zijn huidige positie in Hollywood. Verder komt zijn liefde voor Europa en de speciale band met Nederland aan bod.

Zo heeft hij voor de film The American samengewerkt met Anton Corbijn en Thekla Reuten en speelde een deel van de opnames voor Ocean’s Twelve zich in Amsterdam af. Bovendien bespreekt Humberto Tan met Clooney de balans tussen zijn leven als publiek figuur en zijn privéleven.

“Hij is een vrouwenmagneet pur sang, heeft tal van blockbusters op zijn naam staan en zet zich ook nog gepassioneerd in als mensenrechtenactivist. Niemand minder dan George Clooney is dinsdag 26 januari te gast in een speciale RTL Late Night”, laat de redactie van de talkshow vol trots weten.

Naast George Clooney schuift ook John Prendergast aan in RTL Late Night. Prendergast is één van de oprichters van Not On Our Watch. John en George hebben de organisatie samen met acteurs Don Cheadle, Matt Damon en Brad Pitt en Amerikaanse talent agent Jerry Weintraub opgericht in 2008.

RTL Late Night met George Clooney is dinsdag 26 januari om 22:30 uur te zien op RTL4.