RTL4 met grote tv-actie Open het Bos

RTL4 met grote tv-actie Open het Bos

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Angela Groothuizen en Beau van Erven Dorens presenteren op zondag 27 september de grote tv-actie Open het Bos op familiezender RTL4. De uitdaging is om een nieuw bos met uiteindelijk 70.000 bomen van Natuurmonumenten te planten bij landgoed Haarzuilens, vlakbij Utrecht.

Tijdens de tv-show, op het oude tijdstip van Life 4 You, wordt het publiek opgeroepen een eigen boom te kopen. “De natuur is van groot belang en de bossen zijn de longen van onze aarde. Daarom zet ik me graag in om zoveel mogelijk bomen voor een nieuw bos te verkopen”, zegt Angela.

De presentatrice verheugd zich vooral op de samenwerking met co-host Beau van Erven Dorens. “Ik verheug me ook enorm op de samenwerking met Beau, want we vullen elkaar goed aan”, laat de zangeres, die in het verleden verschillende RTL4-programma’s heeft gepresenteerd, weten.

Onder meer Nick & Simon, Tineke Schouten, Nicolette Kluijver, Joris Linssen, Ruud Feltkamp, Racoon en Trijntje Oosterhuis zullen meewerken aan de actie. Ook is er een speciaal belpanel met een toepasselijke achternaam, zoals Ramon Beuk, Marjan Berk, Marc van der Linden, Inge Ipenburg en Evelyn Struik.

Tijdens Open het Bos, een knipoog naar Open het Dorp met Mies Bouwman uit 1962, kunnen de RTL4-kijkers voor € 25,- een boom in dit toekomstige recreatiebos kopen. Bij het kopen van een boom kan een eigen boomsoort gekozen worden en kan de koper van de boom met de boswachter komen planten tijdens de Boomplantdagen op 5, 6, 7 en 8 november.

Open het Bos is zondag 27 september vanaf 17:00 uur te zien op RTL4.
TV kopen? De beste TV aanbieding vind je op Knibble!