Daphne Bunskoek doet verslag van Nederlands Filmfestival

Daphne Bunskoek doet verslag van Nederlands Filmfestival

Geschreven door Daniël Schalk

Daphne Bunskoek heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. Samen met VPRO-ster Tim den Besten presenteert Bunskoek van maandag 28 september tot en met donderdag 1 oktober een dagelijks verslag op NPO 3 met een verfrissende inkijk in de wondere wereld van film en televisie.

Het dagelijkse VPRO-programma bevat uiteenlopende reportages met rode loper-glamour en zenuwachtige Gouden Kalf-genomineerden tot portretten van gevierde regisseurs en de beste acteurs. Het programma van de VPRO zal dagelijks om 19:55 uur uitgezonden worden op NPO 3.

Op vrijdag 2 oktober zullen de Gouden Kalveren worden uitgereikt in het Beatrix Theater. De uitreiking van de Gouden Kalveren is de slotavond van het Nederlands Film Festival. Het Gala zal vanaf 20:25 uur te volgen zijn op NPO 3 en wordt gepresenteerd door cabaretière Clauda de Breij.

Daphne Bunskoek is bekend van programma’s als Goedemorgen Nederland (KRO), RTL Boulevard (RTL4) en De tafel van 5 (Net5). In 2014 keerde Daphne terug bij RTL met de zaterdagavondshow Volgende Week. Het programma was alleen geen succes en verdween na één seizoen van de buis.

Nederlands Filmfestival op 3 is vanaf 28 september, dagelijks, om 19:55 uur te zien op NPO 3.

Het Gala van de Nederlandse Film is op vrijdag 2 oktober om 20:25 uur te zien op NPO 3.