Daphne Bunskoek nieuwe presentatrice 5 Uur Live

Daphne Bunskoek nieuwe presentatrice 5 Uur Live

Geschreven door Daniël Schalk

Daphne Bunskoek gaat het dagelijkse RTL4-programma 5 Uur Live presenteren. Dat heeft RTL vanmorgen bekendgemaakt. Vanaf januari 2018 is Daphne de nieuwe vaste presentatrice van 5 Uur Live. Bunskoek neemt het stokje over van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau.

RTL Live keerde eind augustus terug als 5 Uur Live. Na het vertrek van Albert Verlinde namen de gezichten van Koffietijd het presentatiestokje over met Hannelore Zwitserlood als sidekick. RTL4 besluit nu om het programma opnieuw om te gooien met Daphne als vaste presentatrice.

Koffietijd-gezichten Loretta, Quinty en Pernille verzorgde afwisselend de presentatie van 5 Uur Live, maar nu wordt Daphne Bunskoek het vaste gezicht van het programma. “Ik heb ontzettend veel zin om weer een dagelijks live programma te presenteren”, laat de presentatrice weten in een reactie.

Sinds 2016 was Daphne te zien op Net5. Bunskoek nam vorig jaar de presentatie van het Net5-programma House Rules NL over van Erik van der Hoff, die het eerste seizoen van het programma presenteerde. Het is niet bekend of Daphne nog terugkeert als presentatrice van House Rules NL.

5 Uur Live is iedere werkdag om 17:00 uur te zien op RTL4.

Foto: SBS / Reinier Bergsma