RTL4 niet veder met tv-show Daphne Bunskoek

RTL4 niet veder met tv-show Daphne Bunskoek

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4 gaat niet veder met het tv-programma Volgende Week van Daphne Bunskoek, dat heeft programmadirecteur Erland Galjaard laten weten aan RTL Boulevard. Volgende Week trok aan het begin van het seizoen rond de 1 miljoen kijkers op de zaterdagavond van RTL4.

“Ik vind dat Volgende Week wel potentie heeft. Maar ik heb momenteel heel veel keuze voor shows op dat tijdstip“, zegt Galjaard.

Erland Galjaard vindt het belangrijk om nieuwe programma’s te blijven maken, en daarom is er geen plek voor een nieuw seizoen van Volgende Week. “Dat gebeurt nu met Zaterdagavondjurk. Dan ligt er nog een format van Paul de Leeuw klaar, Roodkapje. En in het najaar gaan we een late night show met Gordon doen.”, aldus Galjaard.

Daphne Bunskoek was jarenlang het gezicht van RTL Boulevard, na een lange afwezigheid bij de zender was de presentatrice vorig jaar terug met het programma Volgende Week waarin cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop voorspelden wat er de komende week zou gaan gebeuren.