Jochem van Gelder gaat Lachen om Home Video's presenteren

Jochem van Gelder gaat Lachen om Home Video's presenteren

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jochem van Gelder gaat het SBS6-programma Lachen om Home Video’s presenteren, dat heeft de familiezender donderdag bekendgemaakt. De presentator neemt het stokje over van Hans Kraay jr., die vertrekt bij SBS6 omdat er voor hem te weinig werk zou zijn om exclusief bij SBS te blijven.

Van Gelder heeft daarnaast ook een nieuw contract getekend bij SBS6. “Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS6 en kijk uit naar alle programma’s die ik ga doen dit najaar”, laat Jochem weten. Naast Lachen om Home Video’s presenteert hij dit najaar ook Het beste idee van Nederland en Waarom wachten?.

“De combinatie van die programma’s maakt het ontzettend leuk en divers!”, zegt de presentator. Lachen om Home Video's, met Jochem van Gelder, zal vanaf aankomende zaterdag, 5 september, te zien zijn op de vooravond van de zaterdagavond van SBS6 die wordt gevuld met films.

“We zijn erg blij dat Jochem als een van onze vaste gezichten de komende tijd bij onze familiezender te zien blijf”, zegt zendermanager René Oosterman. “Hij is een talentvolle en veelzijdige presentator die in verschillende programma’s te zien is dit najaar en we zijn erg blij dat hij nu ook Lachen om home video’s gaat doen.”

Bekijk Lachen om Home Video's op TVblik.nl/lachen-om-home-videos