Humberto Tan zal RTL Late Night niet missen

Humberto Tan zal RTL Late Night niet missen

Geschreven door Pieter Jongsma

Humberto Tan zal na deze week RTL Late Night niet missen, zo laat hij weten aan het ANP.'Er gaat een moment komen dat dat wel zo is. Waarschijnlijk in september. Eerst deze week nog afmaken, de opnames van Dance Dance Dance beginnen en daarna vakantie'.

Sinds vorig jaar trekt RTL Late Night steeds minder kijkers en dat zat ook Humberto hoog. 'Of ik het mijzelf aanreken? Zeker. Ik ben als presentator medeverantwoordelijk voor het programma. Ja, toen moesten we er harder aan trekken'.

Voordat Humberto begon aan zijn late night avontuur was het nooit de bedoeling om de concurrentie te verslaan. 'Voor de zender misschien, maar voor mij was nooit het doel om de concurrentie te verslaan. Alsof je geen bestaansrecht hebt als je niet wint'.

In die vijf jaar was het eerste jaar ver boven verwachting', gaat Humberto verder. 'De volgende twee, drie jaar conform of boven verwachting en het laatste jaar was eronder. Maar per saldo ben ik erg trots'. Humberto Tan begint vanavond aan zijn laatste week RTL Late Night, het programma gaat vrijdag met zomerstop en keert in september terug met Twan Huys.

Lees ook:  Humberto Tan begint aan laatste week RTL Late Night

Foto: RTL / William Rutten