SBS6 brengt Sterrenspecial met meest spectaculaire, bizarre en spannende tv-momenten

SBS6 brengt Sterrenspecial met meest spectaculaire, bizarre en spannende tv-momenten

Geschreven door Pieter Jongsma

Ze springen van metershoge duikplanken, ze overleven jungles, dansen op ijs, staan oog in oog met zware criminelen en vliegen van de schans. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland gaan beroemdheden steeds verder. De beste momenten zijn te zien in deze Sterrenspecial met de meest spectaculaire, hilarische, grappige en verbazingwekkendste tv-momenten. Sterren in het Nauw is eenmalig op 15 maart te zien om 20.30 op SBS6.

Uit zowel Nederlandse als buitenlandse programma’s komen fragmenten voorbij waarbij een Ster in het nauw komt te zitten. Ze zoeken het zelf op, of komen onbedoeld in een nachtmerrie terecht. Tijdens de special wordt aandacht besteed aan verschillende thema’s. Er wordt gekeken onder andere naar het vallen en opstaan van de Sterren wanneer zij zich binnen enkele weken een sport meester proberen te maken. Belangstelling is er ook voor dieren. Varierend van ongedierte waar de Sterren tussen moeten zitten tot het per ongeluk gebeten worden door een wild dier waar naar wordt gekeken.

Ook is er speciale aandacht voor presentatoren die tijdens hun werkzaamheden ineens geconfronteerd worden met onverwachte gebeurtenissen zoals een vuist in het gezicht en hordes boze mensen. Daarnaast zien we hoe verschillende Sterren hun angsten overwinnen en grenzen proberen te verleggen.

Sterren in het Nauw
15 maart om 20.30 uur bij SBS6.