RTL4 blaast De Wereld van Beau nieuw leven in

RTL4 blaast De Wereld van Beau nieuw leven in

Geschreven door Daniël Schalk

Beau van Erven Dorens blaast zijn SBS6-programma De Wereld van Beau nieuw leven in bij zijn nieuwe werkgever RTL4. In Beaufort reist de presentator de wereld rond opzoek naar bijzondere plekken en zoekt daarbij niet alleen zijn eigen grenzen, maar ook de grenzen van de wereld op.

In het SBS6-programma De Wereld van Beau ging Van Erven Dorens opzoek naar bijzondere belevenissen in onbekende werelden. In elke aflevering stelde Beau zichzelf een persoonlijke uitdaging en reisde hiervoor de wereld af en dat doet hij ook in zijn nieuwe tv-programma op RTL4.

“Van een sensationele trip door de woestijn tot een spannende klim in een grot”, meldt de commerciële televisiezender over Beaufort. De presentator komt zichzelf in zijn nieuwe RTL4-programma meer dan eens tegen, wat zorgt voor spectaculaire maar ook emotionele momenten.

De Wereld van Beau was in 2011 en 2012 te zien op SBS6. In het programma zwom Beau Het Kanaal over, gaf hij een oudejaarsconference en ging hij op overlevingstocht op een onbewoond eiland. In 2015 maakte Beau de overstap van SBS6 naar RTL, waarvandaan hij in 2009 de overstap maakte naar SBS6.

Beaufort is vanaf donderdag 23 februari, acht weken, om 21:30 uur te zien op RTL4.

Foto: SBS