Kim-Lian en Dirk Zeelenberg met nieuwe talkshow

Kim-Lian en Dirk Zeelenberg met nieuwe talkshow

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS 6 komt in het nieuwe tv-seizoen met een nieuw zondagmiddag programma. Na het stoppen van Life4you ziet SBS 6 kansen de zondagmiddag te veroveren.

Het nieuwe zondagmiddag programma Nederland op Zondag gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg, is tussen 17.00 en 18.30 te zien bij SBS 6. Het gaat om een live programma dat elke week op een andere locatie is opgesteld. Er is publiek, (show)nieuws en er word gekookt.

Dirk Zeelenberg zegt in de krant dat er inderdaad vergelijkingen zijn met Life4You. “We zitten nota bene op hetzelfde tijdstip. Maar laten we eerst maar eens kijken of het ons lukt. Carlo Boszhard en Irene Moors deden het natuurlijk wel heel goed. Zelf was ik altijd graag bij hen te gast. Wat mij betreft wordt het een gezellige show, waarin mensen met mooie verhalen langskomen. En ik hou wel van een beetje keten; we gaan plezier maken.”

SBS 6 laat een Showbizznetwork weten; "Dit programma is een heerlijke familiemoment op de zondagmiddag. Vooral in de wintermaanden is het natuurlijk heerlijk dat je thuis op je bank onder een kleedje naar dit gezellig programma kunt kijken. Er komen bekende en onbekende gasten langs, er wordt gekookt, er is showbizznieuws te doen, van alles. We blikken terug op de afgelopen week en kijken vooruit naar de komende week."

Nederland op zondag is dit najaar om 17.00 uur te zien bij SBS6.