Dirk Zeelenberg stopt met Thuis op Zondag

Dirk Zeelenberg stopt met Thuis op Zondag

Geschreven door Daniël Schalk

Dirk Zeelenberg stopt per direct als presentator van het zondagmiddagprogramma Thuis op Zondag op familiezender SBS6, dat heeft Shownieuws donderdagavond bekendgemaakt. Na goed overleg heeft de Divorce-acteur besloten om te stoppen als co-host van Kim-Lian van der Meij.

“In de praktijk blijkt dat het programma niet bij me past”, vertelde Zeelenberg in Shownieuws. “Ik had het gevoel dat ik niet helemaal tot mijn recht kwam. Mensen die mij kennen, weten dat ik mijn passie wil volgen. Het leven is te kort en ik wil ergens vol overgave voor kunnen gaan.”

Kim-Lian van der Meij, met wie Dirk het programma samen presenteerde, vindt het jammer dat haar co-host heeft besloten te stoppen. “Ik vind het jammer, maar als hij er goed over heeft nagedacht respecteer ik dat.” SBS- programmadirecteur Peter Lubbers heeft respect voor zijn eerlijkheid.

Zondag 20 september begon Thuis op Zondag met Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg. Het was Dirk zijn eerste presentatieklus. Zeelenberg zal de komende tien weken worden vervangen door onder meer Patty Brard en nog twee andere presentatoren. Patty zit komende zondag naar Kim-Lian.