Patty Brard zondag opnieuw naast Kim-Lian van der Meij

Patty Brard zondag opnieuw naast Kim-Lian van der Meij

Geschreven door Daniël Schalk

Patty Brard neemt aankomende zondag opnieuw plaats naast Kim-Lian van der Meij om samen het zondagmiddagprogramma Thuis op Zondag te presenteren, dat heeft een woordvoerder van SBS aan Showbizznetwork.nl laten weten. Brard vervangt voor de tweede keer Dirk Zeelenberg.

Zeelenberg maakte donderdag 11 februari bekend per direct te stoppen als presentator van het programma, dat hij sinds zondag 20 september samen met Van der Meij presenteerde. De Divorce-acteur zal de komende weken vervangen worden door verschillende SBS6-presentatoren.

Patty was de eerste die hem vervang. De week daarna nam Kees Tol plaats naast Kim-Lian en vorige week presenteerde Viktor Brand het programma. De bedoeling van de wisselende presentatoren van Thuis op Zondag is om te kijken wie de vaste presentator van het SBS6-programma kan worden.

SBS heeft de juiste opvolger blijkbaar nog niet gevonden, want de co-host van Kim-Lian in Thuis op Zondag blijft wisselen. Of Viktor Brand ook nog een keer uitgetest zal worden door SBS, is niet bekend. Hij gaf vorige week al aan dat hij Thuis op Zondag niet elke week zou willen presenteren.

Brard zei na haar eerste keer in Thuis op Zondag wel geïnteresseerd te zijn om de vaste presentator van het programma te worden. “Een steeds wisselend presentatieduo bij dit programma lijkt me geen goed idee”, zei Patty. De familiezender lijkt niet naar de uitspraken van Brard te luisteren.

Bekijk Thuis op Zondag op TVblik.nl/thuis-op-zondag