Nog geen duidelijkheid over vervolg Schaep Ahoy

Nog geen duidelijkheid over vervolg Schaep Ahoy

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het is nog niet duidelijk of er een vervolg komt op Schaep Ahoy, het vijfde seizoen van ’t Schaep. “Het is nog volstrekt onduidelijk of er een nieuwe serie komt”, laat een woordvoerder van de KRO woensdag weten aan BuzzE, het entertainment-merk van ANP.

Of er een zesde seizoen komt van ’t Schaep wordt binnenkort besproken door de programmaleiding en de netmanager van NPO 1. De woordvoerder laat weten: “De opnames zijn doorgaans in de zomer, omdat alle acteurs dan tijd kunnen vrijmaken van hun andere projecten. Dus een zesde Schaep zal zeker niet voor najaar 2016 te zien zijn.”

Aankomende zaterdag is de laatste aflevering van het vijfde seizoen van ’t Schaep. “Het wordt de ondergang van de MS Willem Alexander tijdens een heftige storm met schipbreuk. Met een knipoog naar rampenfilms als Titantic en The Poseidon Adventure is het de vraag of de cast van het Schaep deze ramp zal overleven”, aldus de KRO.

In de laatste aflevering van Schaep Ahoy komen de liedjes Als het golft, van De Dijk en We zullen doorgaan, van Ramses Shaffy, voorbij. Lukas en Barend, gespeeld door Marc-Marie Huijbregts en Guy Clemens, zingen in de laatste aflevering het nummer Vluchten kan niet meer van Jenny Arean en Frans Halsema.

Bekijk Schaep Ahoy op TVblik.nl/t-schaep-ahoy