Marc-Marie's theatervoorstelling Florissant bij NPO 1

Marc-Marie's theatervoorstelling Florissant bij NPO 1

Geschreven door Sebastiaan Boers

Nu Schaep Ahoy het anker heeft uitgegooid is er een gat ontstaan op de zaterdagavond van NPO 1. De laatste uitzending van Schaep Ahoy sloot haar seizoen af met 1.026.000 kijkers. In Schaep Ahoy speelt Marc-Marie Huijbregts een belangrijke hoofdrol, namelijk die van Lukas.

In verlening van Schaep Ahoy zendt NPO 1 een theatervoorstelling van deze cabaretier uit. De theatervoorstelling heet Florissant door Marc-Marie Huijbregts. Het is een registratie van zijn zesde solo-programma. Aan de hand van leuke anekdotes, grappen en ook tips voor het leven staat Marc-Marie maar wat graag op het podium.

Marc-Marie zal dan ook zichzelf onder een vergrootglas leggen en zal zichzelf kwetsbaar opstellen. Dit zal voorlopig het laatste theatervoorstelling van Marc-Marie zijn. Hij gaf onlangs aan om hierna even vrij te willen nemen. Plannen voor een nieuwe show zijn er dan ook nog niet. 

Naast acteur in Schaep Ahoy, schuift de cabaretier ook regelmatig aan als tafelheer in De Wereld Draait Door. Hij neemt daar maar wat graag plaats naast presentator Matthijs van Nieuwkerk.

De theatershow van Marc-Marie is zaterdagavond om 20.25 uur te zien bij de KRO op NPO 3.

Bekijk Schaep Ahoy terug via TV Blik.