The Graham Norton Show gaat weer van start

The Graham Norton Show gaat weer van start

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf vanavond is Graham Norton weer te zien bij NPO 3. Een paar weken was er een pauze, maar nu start de talkshow van deze Engelse komiek weer. De zondagavond wordt weer met een lach afgesloten. In The Graham Norton Show ontvangt Graham de grootste sterren die op zijn rode bank plaats nemen.

In de eerste aflevering ontvangt Graham veel bekende sterren: Denzel Washington, Gemma Artenton, Peter Capaldi en zanger George Ezra. Als gastheer zal de presentator er alles aan doen om het zijn gasten naar de zin te maken. Dit doet hij op geheel eigen wijze.

Naast het interviewen van de gasten zal er ook wekelijks een muzikale gast een optreden geven. De grootste artiesten komen aan het einde van de talkshow met een spectaculair optreden. Daarnaast is er ook iedere week ''de rode stoel''. Hier nemen mensen plaats met een goed of grappig verhaal. Maar als Graham het niets aan vindt, haalt hij de hendel over en valt de persoon in kwestie achterover. 

Ook het tweede seizoen op NPO 3 is in handen van de VARA. Deze omroep zendt de aflevering van The Graham Norton Show weer uit. In 2014 nam de VARA de talkshow over van Comedy Central. De eerste aflevering bij NPO 3 werd uitgezonden op zondagavond 12 oktober 2014.

The Graham Norton Show is vanaf vanavond, iedere zondagavond rond 22.45 uur te zien bij de VARA op NPO 3.

Bekijk The Graham Norton Show terug via TV Blik.