Al ruim 2500 aanmeldingen voor K3 Zoekt K3

Al ruim 2500 aanmeldingen voor K3 Zoekt K3

Geschreven door Daniël Schalk

Er zijn al 2500 aanmeldingen binnengekomen bij Studio 100, SBS6 en VTM voor K3 Zoekt K3, de tv-show waarin Karin, Josje en Kristel opzoek gaan naar hun opvolgers. “We schrikken zelf van de snelle respons”, zegt Anja van Mensel, CEO van Studio 100.

Woensdag maakte de drie meiden bekend dat ze stoppen met K3. Nadat bekend werd gemaakt dat er in een tv-show naar hun opvolgers wordt gezocht stromen de aanmeldingen binnen. “Een paar uur na de persconferentie hadden achthonderd meisjes zich al ingeschreven. Sindsdien is de teller niet gestopt met tikken.”

Het zijn momenteel meer Belgische dan Nederlandse meisjes. Ook hebben veel meiden zich aangemeld die het eerder hebben geprobeerd om de nieuwe K3 te worden. Veel van de 2400 kandidates melde zich ook aan voor de auditieronde voor K2 Zoekt K3, waarin Josje Huisman uiteindelijk won.

“Het enige wat nu telt is of ze kunnen zingen en dansen, welk K’tje ze willen zijn en waarom ze zo veel van de groep houden”, laat Van Mensel weten. In 2009 schreven 4000 meiden zich in voor K2 Zoekt K3. Studio 100-baas Gert Verhulst liet vandaag aan Shownieuws weten dat er momenteel al ruim 2500 aanmeldingen zijn.

Bekijk de K3-serie 'Hallo K3' (RTL Telekids) op TVblik.nl/hallo-k3