Recordaantal aanmeldingen tiende serie Boer zoekt Vrouw

Recordaantal aanmeldingen tiende serie Boer zoekt Vrouw

Geschreven door Pieter Jongsma

Er hebben zich nog nooit zoveel boeren aangemeld, dan voor het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Dat heeft KRO-NCRV donderdag laten weten. De omroep ontving 635 aanmeldingen van boeren. Presentatrice Yvon Jaspers presenteert op zondag 13 mei de tien geselecteerde boeren die op zoek zullen gaan naar de liefde van hun leven.

Yvon Jaspers heeft zin in het nieuwe seizoen: "Het is geweldig dat meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven."

"Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!", vervolgt Jaspers. De boeren variëren in leeftijd van halverwege de twintig tot 60 jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. In het najaar is te zien hoe het de boeren vergaat op liefdespad. Dan weten we ook welke boeren op tv worden gevolgd en welke online.

Boer zoekt Vrouw vanaf zondag 13 mei om 20.30 uur op NPO1.

Foto: KRO-NCRV