Gerard, Domien en Coen vanavond het Glazen Huis uit

Gerard, Domien en Coen vanavond het Glazen Huis uit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg verlaten vanavond na 7 dagen het Glazen Huis. De DJ's hebben 7 dagen niet gegeten en non-stop radio gemaakt voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden.

Gerard, Domien en Coen werden vorige week donderdag opgesloten in het Glazen Huis in Haarlem. Vanavond, 7 dagen later, mogen de DJ's het Glazen Huis verlaten en wordt de eindstand van 3FM Serious Request bekend gemaakt.

Vandaag zetten Gerard, Domien en Coen zich nog in voor de slachtoffer van seksueel geweld in conflictgebieden. Je kan een plaat aanvragen door te bellen naar 0909-1336 of via de website 3FM.nl.

3FM zet zich dit jaar in voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden. De meisjes en vrouwen kunnen hier vaak niet over praten. Ze schamen zich en worden soms zelfs verantwoordelijk gehouden voor de verkrachtingen. Het Rode Kruis wil dat taboe doorbreken en de vrouwen en meisjes een veilige plek bieden.

Bekijk Het Serious Request Journaal op TVblik.nl/serious-request-journaal