Paul, Domien en Giel te gast in De Wereld Draait Door

Paul, Domien en Giel te gast in De Wereld Draait Door

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Paul Rabbering, Domien Verschuuren en Giel Beelen zijn vanavond, dinsdag 10 november, te gast in het VARA-praatprogramma De Wereld Draait Door om te praten over 3FM Serious Request. Paul, Domien en Giel zullen dit jaar opgesloten worden in Het Glazen Huis, dat dit jaar in Heerlen staat.

Paul heeft dit jaar ook het stokje van Eric Corton overgenomen. De 3FM-DJ is afgelopen oktober naar Damascus, de hoofdstad van Syrië, afgereisd om voor 3FM Serious Request reportages te maken. Voor 3FM-DJ Domien is het de tweede keer op rij dat hij wordt opgesloten in Het Glazen Huis.

Hij zat vorig jaar samen met inmiddels oud-3FM-DJ’s Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg in Het Glazen Huis voor de actie van NPO 3FM. Domien, Gerard en Coen haalde vorig jaar tijdens 3FM Serious Request 2014 12.380.438 euro op voor slachtoffer van seksueel geweld in conflictgebieden.

Serious Request zet zich dit jaar in voor een goede toekomst van jongeren in oorlogsgebieden. De opbrengt gaat naar miljoenen kinderen en jongeren in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal Afrikaanse Republiek en Gaza/Westelijke Jordaanoever zodat zij een goede toekomst kunnen krijgen.

Lees ook: 'Paul, Domien en Giel in Het Glazen Huis'