Fenna gooit leven radicaal om in nieuw seizoen ‘Moordvrouw’

Fenna gooit leven radicaal om in nieuw seizoen ‘Moordvrouw’

Geschreven door Pieter Jongsma

Hoe gaat het verder met Fenna in ‘Moordvrouw’? Zondag 4 januari begint het vierde seizoen van de succesvolle RTL 4-serie. De emoties vanwege het overlijden van haar vader hebben Fenna (Wendy van Dijk) eigenzinniger gemaakt dan ooit. Dit heeft zelfs geleid tot roekeloos gedrag, waarmee ze collega Bram (Achmed Akkabi) in levensgevaar bracht.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat haar baas Carla (Renée Soutendijk), mede op aandringen van Evert (Thijs Römer), aangekondigd heeft maatregelen tegen Fenna te nemen. Het vorige seizoen eindigde met een uit elkaar gevallen rechercheteam én met Fenna die niet meer weet wat ze met haar werk, haar collega’s en met zichzelf aan moet.

In de nieuwe ‘Moordvrouw’-reeks gooit Fenna haar leven radicaal om. Het rechercheteam moet het zonder haar stellen. Maar lukt het ze dezelfde resultaten te bereiken zonder Fenna’s intuïtie? Tot overmaat van ramp wordt Fenna ook nog ingehaald door een schim uit het verleden, waarmee de dood van haar vader in een compleet ander daglicht komt te staan.

‘Ontheemd’
In de eerste aflevering speelt Cees Geel een eenmalige bijrol als bad guy. De recherche is op de hoogte van een miljoenendeal die op het punt van gebeuren staat in de drugswereld. Op het moment van de overdracht staat het politieteam klaar om de twee betreffende partijen op heterdaad te betrappen, maar dat loopt anders dan gepland.

‘Moordvrouw’ wordt geproduceerd door Endemol.
RTL 4, vanaf zondag 4 januari, tussen 20.00 uur en 21.00 uur

Bekijk Moordvrouw op TVblik.nl/moordvrouw