RTL Crime viert kerst met mega marathons

RTL Crime viert kerst met mega marathons

Geschreven door Pieter Jongsma

Het digitale themakanaal RTL Crime viert kerst dit jaar met extra lange marathons van Nederlandse top series. Op eerste kerstdag is vanaf 10 uur het complete derde seizoen van ‘Moordvrouw’ achter elkaar te zien.

In dit seizoen krijgt het rechercheteam onder leiding van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk) opnieuw te maken met verschillende raadselachtige en spannende zaken.

Een parachutist wiens scherm niet is opengegaan: ongeluk of opzet? Een andere zaak betreft een zenuwslopende gijzeling waarbij Fenna Kremer (Wendy van Dijk) gedwongen wordt een moeilijke beslissing te nemen. Ondertussen heeft Fenna ook grote zorgen om haar vader, wat haar functioneren niet ten goede komt... Naast deze marathon van seizoen drie zendt RTL Crime vanaf 4 januari ook het gloednieuwe vierde seizoen van ‘Moordvrouw’ uit. Elke zondagochtend om 11:00 uur zal de preview van deze Nederlandse hitserie bij de digitale zender te zien zijn.

Op tweede kerstdag kunnen misdaadliefhebbers de hele dag bij RTL Crime genieten van een extra lange marathon van ‘Baantjer’. 24 uur lang zal het themakanaal compleet in het teken staan van de avonturen van De Cock, Vledder, Keizer, Prins en Den Koninghe. Zowel het eerste als het tweede seizoen van de populaire politieserie zullen helemaal voorbij komen.

RTL Crime:
Eerste kerstdag vanaf 10 uur: marathon van Moordvrouw seizoen 3.
Tweede kerstdag de gehele dag: marathon van Baantjer seizoen 1 + 2.
Vanaf zondag 4 januari wekelijks om 11:00 uur: preview van Moordvrouw seizoen 4.

Bekijk Moordvrouw op TVblik.nl/moordvrouw