Wendy van Dijk tekent nieuw contract bij RTL

Wendy van Dijk tekent nieuw contract bij RTL

Geschreven door Pieter Jongsma

Presentatrice/actrice Wendy van Dijk heeft vandaag een nieuw contract voor vijf jaar getekend bij RTL Nederland. Momenteel presenteert zij elke vrijdagavond ‘The voice of Holland’ en heeft ze opnames voor ‘Moordvrouw’, ‘Diagnose Gezocht’ en ‘Obese’, programma’s die in 2015 te zien zijn. Aankomend voorjaar vormt zij samen met Martijn Krabbé weer het presentatieduo in het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’.

Wendy van Dijk: “Ik voel me helemaal op mijn plek bij RTL. Ik ben oprecht gelukkig met het vertrouwen wat ze mij geven en de mogelijkheden welke mij worden aangeboden om me te blijven ontwikkelen en naast veel bestaande succesvolle programma’s ook nieuwe initiatieven te kunnen ontplooien.”

Bert Habets, CEO RTL Nederland: “Wendy behoort tot de absolute top van de Nederlandse tv-wereld dus we zijn zeer blij dat we onze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten.”

Sinds het veelzijdig talent in 2006 bij RTL aan de slag ging, presenteerde zij onder meer grote programma’s zoals ‘X Factor’, ‘Idols’, en ‘Wie Ben Ik?’. Met haar Japanse alterego ‘Ushi’ had zij in het weekend een eigen humoristische reeks bij de familiezender. Wendy won tweemaal de prestigieuze publieksprijs de Gouden Televizier-Ring (beste programma) en vier maal ontving ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisievrouw.

Bekijk Moordvrouw op TVblik.nl/moordvrouw