Beslissende play-offwedstrijden WK Oranje Leeuwinnen live te zien op FOX

Beslissende play-offwedstrijden WK Oranje Leeuwinnen live te zien op FOX

Geschreven door Pieter Jongsma

Na de overwinning op Schotland neemt het Nederlands vrouwenelftal het zaterdag 22 november en donderdag 27 november op tegen Italië. Tv-zender FOX zendt beide wedstijden live uit.

In dit cruciale tweeluik staat het achtste en laatste Europese ticket naar het WK 2015 op het spel. Bij winst plaatsen de Oranje Leeuwinnen zich voor het eerst in de historie voor het Wereldkampioenschap vrouwenvoetbal.

Nederland - Italië exclusief op FOX
De uitzending op zaterdag 22 november begint om 18.20 uur met een voorbeschouwing op het duel, waarna er om 18.30 uur wordt afgetrapt. Vijf dagen later op donderdag 27 november is de return te volgen vanaf 20.20 uur en start de wedstrijd in Verona (Bentegodi-stadion) om 20.30 uur. Iedereen met digitale tv kan FOX vrij ontvangen, onder andere bij Ziggo en UPC op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14.

WK Vrouwenvoetbal 2015
Het WK damesvoetbal 2015 wordt in Canada gespeeld, van 6 juni tot en met 5 juli. Er mogen 24 landen deelnemen aan deze zevende editie van het WK voor vrouwen. De Europese landen die zich rechtstreeks geplaatst hebben voor het WK zijn Duitsland, Spanje, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Engeland en Frankrijk. Nederland en Italië maken nog kans op de laatste plek.