Ferry Doedens droomt van RTL Boulevard-desk

Ferry Doedens droomt van RTL Boulevard-desk

Geschreven door Pieter Jongsma

Ferry Doedens wil graag meer gaan presenteren. "Het zou natuurlijk te gek zijn als ik over een paar jaar RTL Boulevard mag presenteren", fantaseert de 24-jarige acteur, vooral bekend als Lucas Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden, zaterdag in De Telegraaf.

Voorlopig ziet Doedens zich echter nog niet naast Albert Verlinde zitten. "Ik wil niet dat de mensen denken: wat moet dat kleine jochie nou. Ik wacht nog wel een jaar of drie, vier. Totdat de mensen mij wat serieuzer nemen." Bovendien is er voor Doedens nog werk aan de winkel. "Als presentator moet ik nog heel veel leren. Ik heb Het Beste van Idols Worldwide gepresenteerd, echt superleuk om te doen."

Dat Doedens meer wil gaan presenteren, betekent niet dat hij genoeg heeft van zijn acteer- en zangcarrière. "Eigenlijk ben ik zanger. Ik heb leuke optredens door het land. Acteren, presenteren, ik heb helemaal geen zin om al keuzes te maken."

Ook wat acteren betreft heeft Doedens al plannen voor een volgende stap. "Na Lucas lijkt het mij leuk eens iets heel anders te spelen. Geen homorol. Omdat ik die al heb gespeeld. Gewoon normaal. Ja dat klinkt gek uit de mond van een homoseksueel."

Voorlopig krijgt Doedens echter nog geen genoeg van Lucas Sanders. "Lucas is fantastisch. Volgens mij het leukste personage dat er is in GTST. Het is elke dag een feestje. Ik zou heel erg schrikken en enorm balen als ik uit GTST word geschreven."

Door: Novum