Ferry Doedens kampt met drugsprobleem

Ferry Doedens kampt met drugsprobleem

Geschreven door Pieter Jongsma

Ferry Doedens is uit Goede Tijden, Slechte tijden ontslagen vanwege een drugsprobleem. Dat heeft Doedens laten weten aan RTL Boulevard.

Afgelopen vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat de soapie is ontslagen ‘wegens het niet nakomen van productionele afspraken.’ Ferry heeft aan RTL Boulevard laten weten dat hij kampt met een drugsprobleem.

"Ik heb de afgelopen periode niet naar behoren kunnen functioneren vanwege een drugsprobleem", vertelt de soapie. "Ik ben op dit moment hard aan het werk om mijn drugsprobleem en daarmee samenhangend gedrag onder controle te krijgen."

"Ik ben mezelf keihard tegen gekomen en ik ben daar erg verdrietig over. Ik heb van veel dingen spijt en ik probeer nu alles op alles te zetten om mezelf en mijn omgeving weer recht in de ogen te kunnen kijken. Ik hoop dat mij de rust wordt gegund om hier goed en positief uit te komen", zegt de soapie tot besluit.

Het is niet de eerste keer dat een acteur Goede Tijden, Slechte Tijden moet verlaten vanwege drugsproblemen. Jimmy geduld werd in het verleden ook uit GTST gegooid.

Bekijk Goede Tijden, Slechte Tijden op TVblik.nl/gtst