Nieuw fashion-, beauty- & lifestyleprogramma ‘Amayzine TV’ bij RTL 5

Nieuw fashion-, beauty- & lifestyleprogramma ‘Amayzine TV’ bij RTL 5

Geschreven door Pieter Jongsma

Lifestyledeskundige van ‘RTL Boulevard’ en voormalig hoofredacteur van Marie Claire May-Britt Mobach is na de succesvolle lancering van haar lifestyle-website ‘Amayzine.com’ vanaf zaterdag 29 maart wekelijks te zien in het nieuwe programma ‘Amayzine TV’ bij RTL 5.

‘Amayzine TV’ is een lust voor het mode-oog. Het programma is speciaal voor de jonge, sprankelende vrouw die houdt van fashion en de wervelende wereld daaromheen. Een uniek kijkje achter de schermen van de redactie van Amayzine.com staat hierbij centraal. ‘Amayzine TV’ laat zien hoe het er op een moderedactie aan toegaat en alles wat hierbij komt kijken. Een overvolle beautykast, een kledingrek vol designerlabels en al het rumoer tussen de editors zijn enkele voorbeelden.

Waar modenieuws is, is May-Britt samen met haar editors Jet van Nieuwkerk, Liesbeth Rasker, Josselin Bijl en Peggy Weijergang. Of dat nou in New York, Parijs, Milaan of Amsterdam plaatsvindt, de fashioneditors zijn erbij. Backstage bij Tommy Hilfiger, frontrow bij Chanel en VIP-feesten in New York zorgen voor spraakmakende beelden. Ook komen er handige tips aan bod, zoals beautytutorials, lessen in de mode en de modetrends van dit moment.

RTL 5, vanaf zaterdag 29 maart wekelijks om 18.30 uur.