Evert Santegoeds blij met naamsverandering

Evert Santegoeds blij met naamsverandering

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6-showbizzdeskundige Evert Santegoeds vindt het een goed idee dat Show Vandaag en Show Laat vanaf vandaag weer Shownieuws heten, dat heeft hij vandaag laten weten op 538.

Show Laat heeft tot vorig jaar oktober altijd al Shownieuws geheten, “Ik moet ook zeggen dat ik het intern altijd Shownieuws ben blijven noemen. Mijn vader had het ook nog steeds over Sport in Beeld over Studio Sport. Voordat zo’n nieuwe naam erin zit…”, aldus de showbizzdeskundige.

Santegoeds denkt niet dat de kijker van Shownieuws het door heeft, “Ik denk dat niemand weet dat het ooit even anders heette. Het wordt gewoon weer Shownieuws.”, zegt hij. “We gaan kijken wat het teweeg brengt. Het gaat goed met het programma, hoor, dat is de reden niet, maar alleen dat vroege kan nog wel beter. Dat gaan we vanaf vandaag bewerkstelligen.”

Er zijn vanaf vandaag drie Shownieuws-edities, het voormalige Show Vandaag om 17:30 uur, de korte Shownieuws-editie in Hart van Nederland om 19:25 uur en de late editie van Shownieuws om 22:55 uur.