‘Janny mogelijk nieuwe presentatrice Heel Holland Bakt’

‘Janny mogelijk nieuwe presentatrice Heel Holland Bakt’

Geschreven door Daniël Schalk

Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden wordt mogelijk de opvolgster van Heel Holland Bakt-presentatrice Martine Bijl, dat meldde Evert Santegoeds maandagavond in Shownieuws. Bijl herstelt momenteel van een hersenbloeding, maar het is nog onduidelijk of zij volledig herstelt.

“Gefluisterd wordt al dat Janny genoemd wordt om het hele programma te presenteren wanneer Martine niet zou terugkeren. We hopen natuurlijk allemaal dat het zo ver niet zal komen”, zei de hoofdredacteur van Privé maandagavond in het entertainmentprogramma van SBS6.

Van der Heijden is zondag te horen als voice-over van de finale van Heel Holland Bakt en vervangt daarmee Bijl. “De opname van die voice-over stond gepland in september, net in de week dat ze werd getroffen door de hersenbloeding. Janny lijkt een logische keuze”, aldus Santegoeds.

Evert vindt dat het jurylid door Omroep MAX als vervanger van Martine Bijl wordt aangewezen. “Het lijkt dat Janny langzaam naar voren wordt geschoven als een mogelijke reserve-Martine”, zei hij. Blue Circle, de producent van Heel Holland Bakt, kondigde onlangs aan een vierde seizoen te gaan maken.