The Voice moet worden afgestoft vind Martijn Krabbé

The Voice moet worden afgestoft vind Martijn Krabbé

Geschreven door Daniël Schalk

Martijn Krabbé vindt dat zijn vrijdagavond-programma The Voice of Holland komend seizoen best wat spectaculairder mag, dat heeft de presentator laten weten op 538. Op de vraag welke van zijn RTL-programma’s wel mag worden afgestoft zegt Martijn Krabbé, “Het zou leuk zijn als The Voice of Holland weer een beetje wordt afgestoft. We gaan seizoen vijf en zes maken en ik wil weer eens Adèle en Bruno Mars op bezoek. Ik vind dat The Voice moet blijven wat het in het eerste seizoen was. Dat was bigger than life.” aldus de presentator.

Dat ‘bigger than life’-aspect moet terugkeren vindt Krabbé, “Met heel veel buitenlandse gasten die duetten doen met mensen in Nederland die daar nooit van hadden durven dromen. Dat is zo mooi eraan.” Martijn Krabbé rekent erop dat het goed komt, “Er zit wel wat in het vat, hoor.”

Het RTL4-programma The Voice of Holland haalde in het verleden gastartiesten als Cee Lo Green, Take That, Adele en Robbie Williams in huis maar moest zich het afgelopen seizoen tevreden stellen met John Newman als enige internationale gast in de show.