Geen repetities in Oekraïne, maar in Bratislava
Bron: EBU

Geen repetities in Oekraïne, maar in Bratislava

Geschreven door Vica Kolbeek

Oekraïne-watcher Vica volgt Alyona Alyona & Jerry Heil in aanloop naar het Songfestival.

Het aftellen naar het Eurovisie Songfestival is nu echt begonnen en alle artiesten zitten nu volop in de repetities. Ook Jerry Heil en Alyona Alyona die met hun lied ‘Teresa & Maria’ Oekraïne gaan vertegenwoordigen. Maar hun repetities doen ze niet in Oekraïne, maar in Bratislava, de hoofdstad van Slowakije.

Jerry Heil en Alyona Alyona zijn na Eurovision in Concert begonnen met de repetities voor hun optreden in Malmö. Omdat ze ook in de avonden willen repeteren, hebben ze besloten om de repetities niet in Oekraïne te doen. Dit komt omdat er in Oekraïne een avondklok geldt en je dus niet op straat op mag komen ‘s nachts. Nu hebben ze repetities in Bratislava, Slowakije. 

Geen zwart

Jerry Heil en Alyona Alyona hebben in een interview met Wiwibloggs gezegd dat hun optreden helemaal anders wordt dan bij Vidbir, de nationale selectie. Er zullen ook andere kleuren gebruikt worden dan zwart. Omdat zwart niet de beste kleur is, zegt Alyona Alyona zelf in het interview. Ze gaan hun best doen om alles te kunnen gebruiken wat in hun beschikking zit in Malmö. Zo zei Jerry Heil ook dat ze het leuk vindt dat het podium in de vorm van een kruis is. Wat natuurlijk enorm past bij hun nummer.

Ik ben heel benieuwd naar wat ze gaan brengen in Malmö. Jerry Heil en Alyona Alyona staan met hun nummer 'Teresa & Maria'  in de 1ste halve finale op 14 mei.