Ook Guus Meeuwis op Knoop Gala

Ook Guus Meeuwis op Knoop Gala

Geschreven door Pieter Jongsma

Frans Duijts, Chef’ Special, Wibi Soerjadi, Douwe Bob, Nielson, Giovanca en Guus Meeuwis zijn de artiesten die op 9 december optreden met verstandelijk beperkte artiesten op het Knoop Gala 2014.

Ze worden daarbij begeleid door het Metropole Orkest. Paul de Leeuw is de presentator en Jim Bakkum bemant de ‘green room’. Het Knoop Gala vindt dit jaar plaats in Koninklijk Theater Carré. Bijwonen? Ga naar www.knoopgala.nl.

Het Knoop Gala is het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Het Metropole Orkest is verantwoordelijk voor alle arrangementen. Dit jaar komen volledig uiteenlopende muziekstijlen aan bod. Het gaat van klassiek naar rock en van smartlap naar kleinkunst. Ook presentator Paul de Leeuw zal zich muzikaal laten gelden. Jim Bakkum zal in de ‘green room’ interviews houden met de artiesten

De combinatie van bekende Nederlandse artiesten en onbekende talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking blijkt altijd weer ontroerend en hartverwarmend. Dat levert een schitterend Gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt.

Tijdens dit Gala wordt ook aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

Dinsdag 9 december, 20.00 uur, Koninklijk Theater Carré.
De NTR zal het Knoop Gala in de kerstvakantie uitzenden, op dinsdag 30 december om 20.30 uur op NPO 1.