Frans Duijts, Chef’ Special en Wibi Soerjadi in Knoop Gala 2014

Frans Duijts, Chef’ Special en Wibi Soerjadi in Knoop Gala 2014

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De eerste grote namen die zullen meewerken aan het Knoop Gala van de NTR zijn bekend: Frans Duijts, Chef' Special en Wibi Soerjadi.

Zij zullen samen met verstandelijk beperkte artiesten op dinsdagavond 9 december optreden in Carré en ze worden daarbij begeleid door het Metropole Orkest. De presentatie is in handen van Paul de Leeuw. Bijwonen van het Knoop Gala is mogelijk. De voorverkoop start morgen bij het theater.

Het Knoop Gala is het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Het Metropole Orkest is verantwoordelijk voor alle arrangementen. Ook Paul de Leeuw zal zich muzikaal laten gelden. Dit jaar komen volledig uiteenlopende muziekstijlen aan bod. Het gaat van klassiek naar rock en van smartlap naar kleinkunst.

De combinatie van bekende Nederlandse artiesten en onbekende talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking blijkt altijd weer ontroerend en hartverwarmend. Dat levert een schitterend Gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt.

Binnenkort worden de namen van de overige optredende artiesten bekend. Vast staat wel dat dit jaar een zeer sterke line-up kent. Veel artiesten werken graag mee aan het Knoop Gala. Tijdens dit Gala wordt ook aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

De NTR zal het Knoop Gala in de kerstvakantie uitzenden, op dinsdag 30 december om 20.30 uur op NPO 1.