Zien: Luna maakt feest op Junior Songfestival-podium tijdens repetitie

Geschreven door Daniël Schalk

De eerste beelden van het optreden van Luna op het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië zijn vrijgegeven. Songfestival-organisator European Broadcasting Union (EBU) deelt op YouTube dertig seconden van Luna haar repetitie op het Junior Songfestival-podium in het Karen Demirchiancomplex.

De act lijkt veel op die van tijdens de nationale finale. Op het podium staat weer een picknicktafel met daarop hetzelfde gele tafelkleed met bloemen als bij de nationale voorronde, de tafel is alleen een slag groter. De vier danseressen zijn er ook bij. Haar outfit is wel anders, Luna draagt nu een roze pak.

Uit de dertig seconden blijkt dat Luna er op het podium een groot feest van maakt. Luna is zondag met haar nummer La Festa de eerste die zal aantreden. Na haar is Laura van Polen aan de beurt met het niet zo indrukwekkende To The Moon. De Oekraïense inzending Zlata Dziunka sluit de show af met Nezlamna.

Bekijk de beelden van de repetitie van Luna hierboven.

Houdt songfestivalupdate.nl in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok én wordt lid van onze Facebook-groep!